Kuka mie olen?

Miehän olen Keskipoikelan Milla.

Oon 30-vuotias ihan paljasjalkanen rovaniemeläinen, jolta ei varmasti juttu lopu kesken. Nauru, intohimo kaikkeen tekemiseen ja energinen sekä iloinen olemukseni ovat ehdottomasti vahvuuksiani.

Olen harrastanut valokuvausta vuodesta 2008, kun sain ensimmäisen digijärjestelmäkamerani. Halu muuttaa rakas harrastus ammatiksi ajoi minut hakemaan opiskelupaikkaa 2018 ja pääsin sisälle. Valokuvaajan paperit sain kouraan alkuvuodesta 2020! Kuvaajana mie olen tosi kokeilunhaluinen ja mun töissä voiki nähdä aika laajan kirjon erilaisia editointeja. Kuuntelen paljon asiakkaankin toiveita ediitin suhteen.

Teen valokuvausta päivätyöni ohella ja olen sitä mieltä, että kuvaaminen tuo ihan mielettömän hienoa vastapainoa toimistotyölleni. Päätyöltäni olen tosiaan kirjanpitäjä meidän perheyrityksessä, yhdessä mun iskän ja äiskän kanssa. Mutta mistä sitä koskaan tietää minne elämä kuljettaa, ties vaikka joku päivä olisin päätoiminen kuvaaja ja sivutoiminen kirjanpitäjä?

Rakastan koiria, tatuointeja ja matkustelua. Urheilu toimii hyvänä lääkkeenä paineen purkuun ja valokuvaus on luovaa sielun hoitoa. <3 


PS. Tää tässä on mun elämäni ilo Dani <3
10-vuotias tolleripoika!